Locator Житомир Медичні лабораторіївулиця Михайла Грушевського Медичні лабораторії на вулиці Михайла Грушевського Житомир

Медичні лабораторії на вулиці Михайла Грушевського у Житомирі

1
  • Медицинский центр Матерна

    вулиця Михайла Грушевського, тел. 0 (41) 244-65... показати
    вулиця Михайла Грушевського, 3а, тел. +380(41)244-65-90 детальніше
    Медичні лабораторії Медицинский центр Матерна знаходиться у Житомирі, вулиця Михайла Грушевського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 17:00.

Коротко про медичні лабораторії на вулиці Михайла Грушевського у Житомирі (Житомирська)

На цій сторінці зібрані медичні лабораторії, розташовані на вулиці Михайла Грушевського у Житомирі (Житомирська). Locator відомо про одна медичні лабораторії поряд з цим місцем серед яких Медицинский центр Матерна , який розташований на вул. Михайла Грушевського. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці медичні лабораторії.

  • Скільки Медичні лабораторії на вулиці Михайла Грушевського у Житомирі?

    За даним Locator на вулиці Михайла Грушевського у Житомирі ведуть діяльність 1 Медичні лабораторії.

  • Які Медичні лабораторії найкращі на вулиці Михайла Грушевського у Житомирі?

    Locator радить відвідати насступні Медичні лабораторії на вулиці Михайла Грушевського у Житомирі: Медицинский центр Матерна.

  • Де знаходиться найближчі від мене Медичні лабораторії на вулиці Михайла Грушевського у Житомирі?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Медичні лабораторії, перейдіть на сторінку Медичні лабораторії на вулиці Михайла Грушевського у Житомирі і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Медичні лабораторії на вулиці Михайла Грушевського у Житомирі?

    Ціни на послуги Медичні лабораторії залежать від конкретної послуги і Медичні лабораторії. Locator.ua дає можливість всім Медичні лабораторії вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Медичні лабораторії.

  • Послугами яких Медичні лабораторії на вулиці Михайла Грушевського у Житомирі краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Медичні лабораторії, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Медицинский центр Матерна.

  • Як зв'язатись з цими Медичні лабораторії?

    Контакти для зв'язку з цими Медичні лабораторії ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Медичні лабораторії у Житомирі

Медичні лабораторії за районами Житомира:

Більше популярних послуг у рубриці:

дієтологія, медичний огляд, мамолог, анестезіолог-реаніматолог, мамологія, маммографія, виїзд додому, акушер-гінеколог, терапевт, андрологія, УЗД, хірург, дитячий невролог , хірургія, урологія, анонімне медичне обстеження, дерматолог, алерголог, терапевтичні послуги, електроенцефалографія (ЕЕГ), інфекціоніст, уролог, гінеколог, діагностична клініка, медична книжка омк-1, кардіолог, онколог, дерматологія