Сьогодні, мабуть, нікому не важко пояснити, що таке Інтернет. Це чудова система, яка дозволяє нам обмінюватися інформацією між підключеними до Інтернету пристроями. Вона дозволяє нам підтримувати зв’язок з близькими, робити покупки, дивитися фільми nf працювати. Чи може хтось уявити собі життя без доступу до інтернету? Звичайно, що ні. 

Звідки ж береться інтернет на наших пристроях? Інтернет провайдери — ось хто нам надає цю можливість. Вдома люди користуються інтернетом для різних завдань, тому він має бути максимально швидким. Стаціонарний інтернет обмежений певним місцем, наприклад, вашим будинком. Тому ви можете користуватися інтернетом лише там, де знаходиться ваш роутер. Багато комп’ютерів і смартфонів можуть підключатися до роутера вдома — за умови, що ви знаєте ім’я та пароль мережі Wi-Fi. 

Вибір за вами

Саме тому Київстар зарекомендував себе як провідний провайдер на ринку телекомунікацій, який пропонує бездоганну якість, постійну швидкість, відсутність коливань у часі доби та, перш за все, розуміння попиту на кабельний домашній інтернет.

Київстар зарекомендував себе як лідер не просто так. Розробники компанії вирішили впровадити технологію з невідомою для більшості назвою FTTB — що означає Fibre to the Home. Особливість в тому, що сигнали передаються по кабелю за допомогою світла на дуже високих швидкостях. Саме так абоненти отримують необхідну їм швидкість. Мідний кабель різної довжини протягують у квартиру і він забезпечує інтернет зі швидкістю до 100 Мбіт/с.

Інтернет-провайдери пропонують своїм клієнтам:

  • безлімітні тарифи;
  • стабільну якість роботи;
  • відсутність витрат на встановлення та матеріали;
  • відшкодування витрат на Wi-FI роутер та інтернет;
  • можливість мати стабільний сигнал та відсутність уповільнення швидкості передачі даних.

Провайдер піклується про своїх клієнтів

Всі клієнти мають можливість викликати майстра, який приїжджає через 2–3 дні та встановлює підключення до інтернету в вашому місті без додаткової оплати для нових абонентів. Все, що вам потрібно зробити — це заповнити заявку на підключення безпосередньо на сайті. 

Не потрібно довго вивчати карти покриття. На першому етапі заповнення заявки відвідувач вводить свою адресу, і система автоматично перевіряє, чи підключений інтернет в його будинку. Якщо відповідь позитивна, система відкриває доступ до підтвердження заявки. Далі система взаємодіє з клієнтом за встановленим алгоритмом дій.

Викликати майстра можна не лише для розвʼязання проблем, пов’язаних з підключенням. Якщо вам потрібно зʼясувати технічні питання, пов’язані з інтернетом, ви можете замовити додаткові послуги для домашніх користувачів інтернету по телефону або в магазинах оператора. Обсяг робіт і графік зустрічей обговорюються з менеджером заздалегідь.