Чимало виробників спеціалізується на випуску вітамінних добавок. Особливої уваги заслуговує бренд Bluebonnet Nutrition. Він завоював велику популярність серед людей, які стежать за своїм здоров’ям. Харчові добавки виробника продають майже у всіх країнах світу.

Вони відрізняються оптимальним складом, доступною ціною та високою ефективністю.

Особливості та переваги продукції Bluebonnet Nutrition

Бренд був заснований наприкінці минулого століття в Америці. Він створює продукцію з акцентом на натуральність, високу якість та наукову обґрунтованість. Основною перевагою харчових добавок від американського бренду є використання чистих інгредієнтів високої якості, які компанія отримує від перевірених постачальників. Вітамінні та мінеральні комплекси від Bluebonnet Nutrition не містять у своєму складі штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Також виключена наявність найпоширеніших алергенів на кшталт глютену, сої тощо. Натомість компанія використовує екологічно чисті інгредієнти, які гарантують безпеку та користь для здоров’я споживачів.

Компанія приділяє чималу увагу проведенню різних наукових досліджень та розробок. Бренд інвестує гроші в різні програми, які забезпечують ефективність виготовленої продукції. Бренд активно співпрацює з досвідченими вченими та дослідниками, що дозволяє отримувати ідеальні формули харчових добавок та виготовляти їх за найвищими стандартами якості.

Асортимент продукції від Bluebonnet Nutrition

Компанія пропонує широкий асортимент продуктів, які здатні розв’язати різні проблеми зі здоров’ям. Загалом продукція бренду може задовольнити потреби людей різного віку та статі.

В лінійці бренду представлені:

  • вітаміни — цікаво, що бренд пропонує як моновітамінні, так і полівітамінні добавки. Вони доступні у різних формах (капсули, таблетки, м’які капсули). В асортименті можна знайти вітаміни А, С, D, Е, K та інші;
  • мінерали — виробник пропонує ряд макро- та мікроелементів: кальцій, магній, залізо, мідь, цинк, селен та інші;
  • дитячі вітаміни — в асортименті Bluebonnet Nutrition можна знайти полівітаміни, добавки для підтримки імунітету, а також поліненасичені жирні кислоти, Омега-3, призначені для наймолодшої категорії споживачів;
  • трави — спеціальні харчові добавки, розроблені на основі різних трав’яних інгредієнтів. Наприклад, екстракт листя гінкго білоба, визнаний одним з найкращих антиоксидантів;
  • амінокислоти — в асортименті бренду є різноманітні амінокислотні добавки: наприклад, глутамін, аргінін, таурин та інші;
  • спеціальні добавки — такі продукти спрямовані на розв’язання конкретних проблем зі здоров’ям: наприклад підтримку імунітету, поліпшення сексуальної та репродуктивної функцій тощо;
  • спортивне харчування — протеїнові порошки, стимулятори енергії, амінокислотні добавки. Ця категорія продуктів ідеально підходить спортсменам та любителям фітнесу та дозволяє підвищити продуктивність й активувати процес відновлення після інтенсивних тренувань.

5 причин обрати харчові добавки від Bluebonnet Nutrition

В першу чергу продукцію бренду цінують завдяки використанню високоякісних інгредієнтів та екологічних методів виробництва. Вона не містить ГМО та шкідливих компонентів. Натомість виробник застосовує лише органічні складові.

Друга причина — широкий асортимент. Можна підібрати варіанти для кожного, враховуючи індивідуальні потреби організму.

Третя причина — прозорий склад. Компанія не замовчує складові, які використовує. Всю необхідну інформацію виробник наводить в інструкції до  кожного засобу. На офіційному вебсайті можна знайти детальну інформацію навіть про джерела інгредієнтів, використаних при створенні кожної харчової добавки.

Позитивна репутація — ще одна вагома причина обрати продукцію від Bluebonnet Nutrition. Компанія отримала чимало нагород за свою продукцію.

Харчові добавки бренду сертифіковані FDА. Це означає, що продукція виготовляється на підприємстві, яке відповідає суворим стандартам якості.

Загалом продукція Bluebonnet Nutrition — ідеальний вибір для тих, хто шукає якісні та ефективні харчові добавки з ідеальним складом. Будь-яку біодобавку створюють з чітким дотриманням всіх правил та норм, цінуючи набуту позитивну репутацію у світі.