Нові технології часто не просто відповідають запитам сучасної людини, а навіть випереджають наші потреби, а ще, чим більш укомплектована техніка, якою ми користуємося, тим більше вона потребує піклування, тому процес позбавлення гаджетів від зайвих деталей, відсіків та роз’ємів – це абсолютно нормальний та цілком зрозумілий природній процес.

От і смартфони, без яких сьогодні надзвичайно складно уявити собі повноцінну роботу та спілкування, перейшли на інший щабель свого розвитку, пропонуючи нам замість звичайної сімки у вигляді мікросхеми на шматочку цупкого паперу, сім-картку нового покоління, яка може бути впаяною в телефон, якщо Ви купуєте новий номер та новий пристрій, або ж бути заведеною через меню гаджету шляхом сканування QR коду, чи введення паролю до картки. Де можна придбати eSim та чому варто зробити це вже сьогодні – в нашій статті.

Нова реальність з eSIM

Звичайна сімка представляє собою картку, на якій зберігаються дані певного мобільного оператора. Тобто, якщо Ви подорожуєте, або маєте декілька номерів, то Вам потрібно або щоразу виймати та змінювати сімки, або купляти телефон на дві сімки, що знову-таки не завжди є рішенням проблеми.

Якщо ж Ви є гордим власним eSIM, нехай навіть українського оператора, подорожуючи, Вам не потрібно щось виймати та змінювати, тим більше, що зі впаяною на плату сім-карткою, зробити це просто неможливо. Варто тільки переключитися між операторами в меню телефону. І все. Займе менше півхвилини.

Переваги eSIM

Серед переваг нової технології можна назвати наступні:

  • Мінімізація потрапляння пилу та бруду в телефон, адже чим менше отворів у гаджеті, тим менше шляхів до випадкового потрапляння води, пилу тощо. І, навіть якщо мова йде не про новий телефон з впаяною сімкою, а про класичний, факт того, що відтепер відпадає необхідність змінювати сімки, теж грає роль для чистоти гаджету
  • Можливість мати одночасно в доступі не 2 максимум сім-картки, а стільки, скільки потрібно Вам
  • Легкий переніс всіх даних на новий телефон через QR код, чи пароль
  • Незамінна, якщо доводиться часто подорожувати, адже купити eSIM для подорожі можна ну дуже вигідно, значно економлячи на роумінгу
  • Швидке переключення між картками та тарифними планами
  • eSIM неможливо втратити, чи загубити
  • Високий рівень безпеки, адже таку картку неможливо викрасти, скопіювати, і навіть видалили з Вашого телефона без Вашого відома

Переходити, чи ні – вибір за Вами, але аналітики прогнозують масовий випуск смартфонів з впаяною eSIM вже в найближчі декілька років.