28 листопада 2022 року о 21:00 відбудеться матч між двома фаворитами групи – Португалією та Уругваєм. Безумовно вся увага буде прикута до Кріштіана Роналду. Це пов’язано з новинами про те, що матч буде останнім, де відомий футболіст візьме участь. Щоб розібратися з тим, які Португалія – ​​Уругвай Коефіцієнти на гру необхідно ознайомитися з різними прогнозами від букмекерських контор на сайті Parimatch. На порядку денному головне питання: чи вдасться португальській суперзірці подарувати своїй команді перемогу і таким чином оминути збірну Бразилії у плей-офф?

Не варто забувати про те, що на ЧС у 2018 році в Росії Уругвай обіграв Португалію. Тому португальці всіма силами шукатимуть варіанти, як відігратися в Катарі.

Хто є безперечним фаворитом групи H?

Ознайомитись з усіма учасниками групи H можна на сайті Parimatch. Це одна з найлегших груп, до якої включені такі країни:

  • Гана;
  • Південна Корея;
  • Португалія;
  • Уругвай.

Євро-2016 виграла саме Португалія, яка обіграла Францію з рахунком 1:0. Однак залишається актуальним питання: чи зможе головний тренер Фернандо Сантос забезпечити такий самий високий результат разом зі своєю «старшою» командою?

Щодо Уругваю, ця команда вже 2 рази здобувала перемогу на ЧС. Однак ці перемоги були досить давно: 1930 року, 1950 року. Крім того, команда успішно обіграла Португалію на ЧС-2018, а в чверть фіналі програла Франції, яка і стала переможцем.

Обидві команди заб’ють гол

На сайті Parimatch все більше користувачів роблять ставки на те, що обидві команди зможуть забити гол у цій грі. Це пов’язано з тим, що і Португалія, і Уругвай знаходяться у чудовій формі, вони сильні в атаці. Крім Кріштіана Роналду, за Португалію грають також й багато інших футболістів, здатних забезпечити неймовірну атаку по воротах противника.

Уругвай на даний момент знаходиться у своїй найкращій формі, порівняно з минулими роками. Тому вони є прихованими претендентами на перемогу у цій групі.

Чи буде нічия?

Більшість букмекерів дотримуються думки, що ця гра не надасть 100%-го переможця, про що свідчать результати ставок на Паріматч. Майбутня гра безперечно буде найскладнішою серед усіх ігор у групі Н. Насамперед, це пов’язано з тим, що обидві команди досить сильні, а тому складно визначити переможця – шанси має кожна з команд, причому досить високі. Крім того, є шанси побачити набагато більше забитих голів, ніж 2-3. Букмекерські контори розраховують на те, що Португалія та Уругвай подарують своїм уболівальникам одну з тих ігор, які запам’ятаються їм надовго.