В дитинстві всі ми уявляємо як будемо обов’язково мати таку професію, яка змінюватиме життя людей на краще, буде приносити користь та вдячність оточуючих. Виростаючи, наші пріоритети часто змінюються в сторону розміру заробітної платні, проте прагнення самовираження та самовдосконалення не лише не забувається, але часто стає ще гострішим. Аби робота приносила не лише гроші, а ще й задоволення, і омріяну користь для оточуючих, варто уважно та ретельно ставитися до її вибору та вибору свого роботодавця. Онлайн сервіс з пошуку роботи Jooble гарантує якісний підбір перевірених роботодавців по запиту робота Житомир та швидкий пошук вакансії у Вашому місті.

На що звернути увагу шукаючи роботу

Навіть в еру цифрових технологій пошук роботи стає довгим процесом, що доставляє що завгодно, тільки не довгоочікувану роботу, тому, врахувавши наші власні помилки та побажання, Jooble пропонує до Вашої уваги кілька важливих моментів, які часто проходять повз нашої уваги, проте часто мають вирішальну роль при пошуку:

  1. Зверніть увагу на адресу Вашої електронної пошти, особливо, якщо претендуєте на роботу в офісі, або на вакансію менеджера. Хай навіть у Вас найкраще в світі почуття гумору, але професіоналізм має бути на першому місці, тому ідеальним буде Ваше ім’я та прізвище в назві скриньки – так Вашу адресу легко можна буде знайти, до того ж ім’я швидше запам’ятається, що буде ще одним плюсом до Вашого ідеального резюме.
  2. Телефонний етикет – це не тільки про те, як Ви спілкуєтесь по телефону, але й яка мелодія стоїть у Вас на режимі очікування відповіді. І навіть найпопулярніша мелодія може створити небажане сприйняття, якщо потенційний роботодавець не поділяє Ваші музичні смаки, тож, шукаючи роботу, не варто випробовувати долю, а музичні опуси краще залишити для домашнього прослуховування.
  3. Займіться своїм профілем у соцмережах. Погодьтеся, претендент на керівну посаду, не може мати сумлінне фото в стрічці, це ж стосується і Ваших можливих коментарів у грубій формі, і не тільки, поводьтеся так, ніби Ви вже отримали ту роботу, про яку мрієте, і інтернет-життя це також стосується.
  4. Продумайте рекомендації. Реальні рекомендації завжди працюють краще, ніж найкраще в світі резюме, тому варто заздалегідь продумати хто міг би дати Вам таку рекомендацію та попередьте людину про можливу розмову із Вашим потенційним роботодавцем, аби вона була готовою до цієї розмови, і вона була дієвою. Нехай не на 100% позитивна, але реальна рекомендація буде набагато ефективнішою, ніж сплановані рекомендації від друзів та знайомих.

Якщо робота, то Jooble

Для ефективного пошуку роботи користуйся перевіреними сервісами, такими, як Jooble, заповнюй просту форму та знаходь тисячі вакансій вже сьогодні!