Захотіли урізноманітнити своє сексуальне життя? Бажаєте спробувати смарт-девайси, які можуть те, на що не здатні справжні коханці? Тоді саме час поговорити про те, які магазини варто відвідати у Хмельницькому та як правильно це зробити вперше.

Що потрібно знати перед першим відвідуванням секс-шопу?

Перше відвідування секс шопу у Хмельницькому – безумовно, хвилююче та збентежуюче заняття, а тому необхідно врахувати кілька нюансів, які допоможуть зробити похід продуктивним та легким.

Початківцям найкраще відразу ознайомитися з офлайн асортиментом товарів на сайті обраного магазину. Чому це важливо? Тому що ви заздалегідь будете готові до того, що побачите, зможете розібратися у призначенні та функціоналі іграшок. Завдяки цьому консультанти зможуть підібрати найкращий варіант для стимуляції та яскравого оргазму.

Якщо ви зовсім не розумієтеся на іграшках – обов’язково візьміть із собою того, хто вже відвідував секс шопи. Це не тільки полегшить завдання, а й дозволить дійсно підібрати найкращу іграшку. Ну і ще присутність поруч знайомої людини відчутно зменшить градус сором’язливості.

Секс шопи у Хмельницькому: найпопулярніші магазини та їх особливості

Розвинена мережа магазинів задоволення та інтиму у Хмельницькому представлена ​​четвіркою найпопулярніших, у яких на вас чекає якісне обслуговування та найкращі товари.

1. BrokenSofa

gfKdtlhuueAOEP8_2FKz9fyw_6gEMgiTxXG5t0nTnC1Vs_WyWcva-LO_IgIxd2_CnAARcBjPSE-ugYHFYpVLQrZdAenil635BMvHgOgySU4bYgBjxgC5znaplJCgT9bY58THOyihatjZuqY963ujHTlGkHIU23OpApdtYdJeHlys7ar8vBBpSh1a

Якщо ви у пошуку іграшок не на один раз, а таких, які прожили б довго й тішили вас щодня – тоді вам точно у Broken Sofa https://brokensofa.com.ua/ ! Тут можна знайти актуальний асортимент, ретельно підібраний найкращими фахівцями у сфері задоволення та сексології. Всі товари представлені найпопулярнішими світовими брендами – від Європи до США і навіть Китаю.

Чому це важливо? Тому що не лише різноманітність має значення, а й безпека застосування іграшок. Якісні, гіпоалергенні матеріали та сертифікати на будь-яку іграшку – найкраще рішення для солодкої прелюдії чи пристрасного сексу.

На сайті представлений калькулятор доставки, де можна підрахувати вартість послуг поштових служб, а також магазин дарує безкоштовну доставку при замовленні від 1000 грн.

Що в асортименті: іграшки для дівчат та чоловіків, парні товари, а також сексуальна косметика, масажні масла, товари для інтимної гігієни та пізнавальна література про секс та задоволення.

Як дістатися: секс-шоп функціонує як інтернет-магазин з доступом у будь-якій точці України.

2. 69.Toys

5NqGlQIIunzzwO9H8cgExw0SzGJAXGiIoNlPMg1AGR3179UqXb7fw38RuVnzagD5A6GXCMkG0yVCkmKArhbyWkU-sVfpyu5_Zn3WilPTd6xc1xSxNdFsTjGA21PlMpTTWh-kgm8m2w9XlXOlcJRHUZu3HKUXd5glfryFMMpj50dTTyysXeJJOwfX

Оригінальний асортимент, що може викликати подив навіть у досвідчених, пропонує і цей секс шоп у Хмельницькому. Головна його особливість – це повна анонімність, яка дотримується не тільки під час пакування товарів та обробки інформації, але й під час прийому замовлення.

Як це відбувається? Компанія розробила власного віртуального помічника – робота Єву, яка займається оформленням замовлень. А значить, що більше ніякого сорому під час розмови з представником кол-центру! Це один із найзручніших варіантів для новачків, які хочуть замовити першу іграшку.

Що в асортименті: традиційні іграшки, а також ціла секс-аптека для збудження та пролонгації сексуального акту. А ще – реалістичні секс-ляльки, що дозволяють легко замінити реального партнера.

Як дістатися: секс-шоп працює як інтернет-магазин, доступний для мешканців Хмельницького та будь-яких міст України.

3. Sex is Good

BkxKbEES5cT-37E5EGPuxBRUTyKm83Fo-e4bF5yrcCt5QDEE9xbl-rwajAOdb9Ya-26Cdm7rJCAr16Ip59pSg_fAAArPKVbfvH3tQsAhzUzHlCOuqL2wfoE5Wtkb3V_jltYz7O0QIs1yoOjlw-2N3SfyYSwkTtaRG12Dgqxw7zkoBXsR5S37gvVZ

І він справді стане добрим, якщо використати за призначенням усі девайси із надширокого асортименту цього секс шопу у Хмельницькому. Тут доступні не тільки іграшки «масового» застосування, але й такі, які можна придбати на подарунок, від преміальних брендів, що потішать унікальним дизайном.

А ще магазин пропонує зручну, анонімну доставку через Нову Пошту, гарантуючи конфіденційність не лише інформації, а й вмісту посилки. Жодних розпізнавальних знаків, а значить забирати новинки для власного сексу буде не соромно!

Що в асортименті: класичні іграшки, товари для ЛГБТ пар, еротична білизна, сексуальні меблі, секс-машини, а ще – подарунки для дівич-вечора, парубоцької вечірки й не тільки.

Як дістатися: магазин розташований на вулиці Кам’янецька, 19а. Найближчий орієнтир – ТЦ Либідь Плаза, поруч зі Старим Містом.