Щоб забезпечити ефективний догляд за шкірою, потрібно вибрати відповідні засоби. Перед покупкою звертають увагу на тип покривів, для якого призначений конкретний продукт. Так, крем буває для жирних, сухих, комбінованих, є й варіанти для усіх видів. Велике значення має також виробник. Важливо, щоб він використовував натуральні компоненти й не додавав алергени.

Американський бренд Dermalogica добре відомий серед покупців, особливо вибагливих до якості й ефективності косметики. Ця компанія з Південної Каліфорнії стала популярною у всьому світі не так давно, але не збирається втрачати позиції. Працівники мають дуже багатий досвід випуску засобів для комплексного догляду за шкірою. Під назвою «Дермалоджіка» створюють професійні товари, якими користуються косметологи.

Які головні особливості

З першого дня заснування компанія відома тим, що суворо дотримується принципів екологічності та дбає про збереження навколишнього середовища. Засновниця бренду також відкрила Міжнародний дерматологічний інститут. Його програми дуже популярні зараз для післядипломного навчання фахівців, охочих засвоїти сучасні технології. Зараз продукцію цього виробника рекомендують у косметологічних клініках та салонах.

Усі товари Dermalogica сертифіковані як веганські. Їх не тестують на тваринах. Крім того, засновниця активно протестує проти будь-якого жорстокого поводження з братами нашими меншими. Формули розробляє команда кваліфікованих фахівців разом із представниками Міжнародного дерматологічного інституту. Передбачається повна відсутність штучних барвників, ароматизаторів чи інших шкідливих компонентів.

Косметика американського бренду відноситься до професійної. Проте користуватися нею можна не лише у косметолога. Придбати засоби часто прагнуть і для домашнього догляду, усунення проблем зі шкірою. Така продукція називається ще космецевтикою. Вона універсальна та є водночас лікувальною і доглядальною. Складу приділяють дуже багато уваги, дизайн пакування не має великого значення.

Важливі переваги товарів бренду

Краса ніколи не була головною метою виробника. Для Dermalogica важливішими є здоров’я шкіри та відсутність будь-яких дерматологічних недоліків. Результат від використання з’являється швидко. Якщо ж наносити засоби проти акне, для усунення перших ознак старіння, тоді ефект буде накопичувальним. В асортименті є як окремі засоби, так і набори:

  • креми, що відновлюють захисний бар’єр шкіри;
  • мультивітамінні маски для регенерації;
  • антиоксидантні зволожувальні креми;
  • очищувальні пінки для боротьби з недоліками;
  • скраб-пудри.

За допомогою косметики вдасться позбутися таких поширених проблем, як акне, поява відкритих та закритих комедонів, постакне, зайва пігментація. В лінійках можна знайти засоби для боротьби з віковими змінами, а також проти куперозу, чутливості. Є в каталозі косметика проти жирності або сухості і така, якою варто користуватися для підтримки здорового стану покривів.