Існує величезна кількість ситуацій, коли людині вкрай необхідна інформація щодо роботи відповідних державних структур, їх контакти та графік прийому громадян. На офіційному сайті 1552.com.ua мешканці та гості міста Житомир можуть швидко знайти необхідну інформацію. На веб-ресурсі Довідка Житомира розміщений каталог товарів та послуг, які можна знайти в місті; новини та акції від різних компаній та мапу міста.

Користувачі постійно шукають певну інформацію у мережі. Порівнюють, купують продукти та послуги онлайн. Тому такі довідкові відіграють важливу роль у просуванні компаній. Вони допомагають ефективно будувати конкурентний бізнес, оптимізувати внутрішні процеси, знаходити більшу кількість клієнтів.

Перелік послуг сайту Довідка Житомира

На сьогоднішній день ринок інформаційних послуг характеризується як найбільш динамічний та інтенсивно розвивається. Все більшого значення в економіці набувають інформаційні послуги. Інформаційні послуги позитивно впливають на підвищення рівня соціально-економічного розвитку, активізацію інвестиційних, інноваційних, ресурсних та інших резервів, а також на забезпечення вдосконалення управлінських процесів економічними системами. На довідковому порталі користувачі знайдуть:

  • Каталог товарів та послуг. В розділі можливо знайти послуги побутових служб, охорони та безпеки, послуги ветеринарів, організації свят, туристичних подорожей та відпочинку, послуги транспорту та перевезення вантажів, юридичні послуги та різні види послуг для бізнесу. В каталозі також присутні компанії, які пропонують різні товари: дитячі, для тварин, інструменти, канцтовари, меблі, обладнання, нерухомість, одяг та взуття, товари для дому та виробництва.
  • Новини та акції від компаній. Тут підприємства розміщують інформацію про свої новинки та акції, які пропонуються в певний період часу.
  • Довідкові телефони Житомира. Розділ містить не лише номери екстрених служб, але й контакти для аварійного виклику служби ліфту, пошкодження телефонних ліній, тепломережі та електромережі, а також водоканалу. Також є довідкові телефони Житомира: адресне бюро,автобусні та залізничні вокзали.
  • Мапа міста. Для гостей міста це зручний розділ, який допоможе швидко орієнтуватися в місті.

Також для підприємств і компаній  надається можливість додати свої послуги на сайт довідкової служби. Це в першу чергу розширює пошукові можливості користувачів, надає їм більшого комфорту та зручності, оскільки на одній платформі можна знайти максимум інформації. Для компаній теж є певні переваги: їхніми послугами та пропозиціями можуть скористатися більша кількість клієнтів. А отримавши кваліфіковану та якісну послугу або товар, кожний покупець розрекламує своїм друзям та знайомим.