Знайти роботу в районних центрах завжди було набагато важче, аніж в містах обласного значення. Проте останнім часом в Житомирі число бажаючих виїжджати до інших міст для заробітку трохи скоротилося, оскільки в нашому місті з’явилося досить немало цікавих пропозицій для людей з різним фахом та досвідом роботи.

Не останню роль в цьому відіграє і сервіс Jooble, розлід якого робота Житомир пропонує багато варіантів вакансій.

Регіональні особливості Житомирщини у пошуку роботи

Як і в інших містах України, в Житомирі високо цінуються представники ІТ напрямку, а саме – розробники програмного забезпечення. Маючи такий фах, можна цілком розраховувати на осаду з гарним доходом в інноваційній сфері бізнесу. 

Досить багато можна відзначити вакансій робочих спеціальностей з рівнем заробітку, значно вищим за офісний. Це пояснюється тим, що кількість кваліфікованих працівників даного сектору суттєво скоротилася, а молодь просто не бажає йти на такі спеціальності. А разом з тим, на достойні заробітки можуть розраховувати представники будівельного сектору, авторемонтники, та ті, хто вибере для пошуку вакансії розділ робота водій 

Не менш затребувані і менеджерські напрямки. Для того, щоб отримати посаду у цьому секторі, бажано мати такі професійні навички:

  • хоча би мінімальний досвід роботи;
  • високий комунікаційний рівень;
  • відповідальність;
  • вміння швидко обробляти великий масив інформації.

Оплата праці у представників менеджерського класу передбачає наявність стабільної ставки, яка доповнюється відсотками від продажів. Розмір самої ставки та відсотків може бути різним, оскільки межу зазвичай встановлює сам роботодавець. 

Для тих, хто тільки стає на трудовий шлях, або хоче суміщати роботу і навчання, є непоганий варіант вакансій у вигляді баристи. Головними рисами професійного характеру у цьому випадку є мобільність, вміння спілкуватися з людьми різного віку, не конфліктність та чесність. 

Пенсіонери, які мають гарний стан здоров’я або військові у відставці можуть розраховувати на вакансії охоронника, сторожа чи контролера на промислових чи торгівельних об’єктах. Від таких шукачів вакансій зазвичай вимагається наявність досвіду служби у Збройних Силах, вища освіта, відповідальність, відсутність шкідливих звичок, комунікабельність. Зазвичай такий формат роботи може передбачати вахтовий метод   або подобові чергування.

Як видно із вище сказаного, знайти роботу в Житомирі досить просто – головне мати нінамвльнінавички, досвід, та бажання працювати. Визначитися зі своїми запитами та швидко вибрати вакансію вам допоможе зручний сайт компанії Jooble.

Як користуватися сервісом Jooble?

Для більш ефективного процесу пошуку бажано пройти реєстрацію на сайті, щоб отримати у своє розпорядження власний кабінет. За його допомоги можна буде створити резюме та розмістити дані про себе на сайті. Таким чином роботодавці матимуть змогу отримати всю необхідну інформацію про потенційних робітників буквальнго в декілька кліків. 

Сам процес пошуку вакансій користувачем не займає багато часу, та не викликає ніяких труднощів. Пошукова система сайту дає можливість класифікувати свої запити за окремими категоріями:

Місце знаходження шукача роботи – поряд, чи віддалено.

  • Сортування наявних вакансій з врахуванням дати їх розміщення.
  • Розмір заробітної плати.
  • Тип зайнятості – постійний чи тимчасово.
  • Досвід та стаж роботи.

Також на сайті можна оформити розсилання повідомлень про нові вакансії, які будуть приходити на електронну пошту користувача.