Жоден бренд не може стати популярним в один момент. Для забезпечення його впізнаваності потребується проведення певних заходів. Більша частина з них – доволі затратна для бізнесменів з фінансової точки зору.

Тому друк логотипа на пакеті буде найкращим варіантом вирішення цієї задачі. Компанія Імпласт допоможе вам у цьому напрямку, пропонуючи широкий спектр послуг з виготовлення та друку пакетів та інших пакувальних матеріалів.

В чому переваги такого друку?

Секрет успіху та ефективності реклами складається з віпзнаваності бренду. Чим більша кількість людей дізнається про нього, тим більшу популярність здобуде компанія. Пакет – саме той інструмент, який дозволяє повною мірою виконати ці завдання. Наявність брендового логотипу на його поверхні дає змогу:

  • підвищити затребуваність продуту або послуги;
  • сформувати образ фірми;
  • отримати персоналізацію – продукт стає власником свого «обличчя»;
  • просувати певний товар на загальному ринку;
  • створювати асоціацію між якістю продукту та його виробником.

Окрім того, подібна реклама є надзвичайно бюджетною, сам процес друку забезпечує великі можливості в плані дизайну. Сучасні технології дозволяють наносити фактично будь-яку інформацію – написи, логотипи, слогани, контакті дані тощо.

Також не варто забувати і про практичність ПЕ пакетів. Вони досить багатоцільові, не піддаються впливу вологи та забруднень, вирізняються міцністю. Незважаючи на те, що вони відносяться до сегменту одноразових, такі вироби дуже часто використовуються повторно. Особливо це стосується максимально якісної продукції.

Особливості друку на пакетах та ПЕ упаковці

Метод, який найкраще зарекомендував себе за необхідності виготовлення великих тиражів – флексодрук. За його застосування можна виробляти зверх 100 штук екземплярів. Основна його перевага – здатність працювати з повнокольоровими зображеннями.

Суть методу полягає у нанесенні відбитка на поверхню виробу накшталт дії печатки. На початку виготовляються особливі флексоформи, які закріплюються на валу обладнання, після чого здійснюється друк. До інших переваг, окрім повноколірності, відносять такі фактори:

  • надзвичайно висока якість друку;
  • незначна собівартість замовлення;
  • можливість отримувати зображення по всьому полю пакета;
  • значний ресурс кліше – 2000000 відбитків.

Зображення малюнка виходить чітким та яскравим, без нерівностей, розмитих контурів та потьоків.

Чому варто вибрати саме Імпласт?

Наша компанія є виробником, що дає змогу значно здешевити остаточну вартість продукції. Ми пропонуємо великий перелік пакетів у вигляді «майок», «бананів», кур’єрських, активованих. Також до переліку продукції входять бахіли,  паперові пакети, екосумки, скотч з логотипом.

Наявність сучасного обладнання та застосування новітніх технологій дає змогу нам пропонувати максимально якісні вироби, які застосовуються у різних сферах життя людини. Ми забезпечуємо найнижчі ціни на ринку полімерної продукції, гарантуючи високу якість. До найважливіших переваг співпраці з нами відносять наступне:

  • добротність швів пакетів;
  • запаювання ручок;
  • використання високоякісного поліетилену;
  • міцність готових виробів.

З портфоліо наших робіт можна ознайомитися безпосередньо на сайті. Там же є можливість подати заявку на замовлення. У випадку великих партій на наших клієнтів очікують приємні знижки. Виконання замовлень здійснюється в обумовлені терміни, доставка можлива по всім населеним пунктам України.