Німецька мова є рідною для найбільшої кількості людей в Європі. Цей фактор цілком закономірний, оскільки лише у самій Німеччині мешкає більше 80 мільйонів жителів. І не лише одна ця країна має німецьку мову державною –  до даного списку входять Австрія та Ліхтенштейн, Бельгія, Люксембург та Швейцарія.

По суті, німецька вважається другою після англійської з найбільш популярних мов, які вивчаються у всьому світі. Школа  aura-school пропонує записатися на  онлайн курси, до списку яких входить німецька мова рівень а1  у зручному для опанування форматі.

Особливості курсу рівня А1

Відповідно до міжнародних норма вивчення іноземних мов CEFR, даний рівень вважається початковим, і часто ідентифікується як «рівень виживання».  Разом з наступним А-2 рівнем він свідчить про наявність елементарних знань з мови. Проте, щоб успішно пройти і підтвердити свої знання на позиції А-1, потрібно буде пройти так званий два підрівня – А-1.1 та А-1.2. А це означає, що у користувача мають бути певні знання та навички з деяких мовних аспектів – аудіювання, читання, мовлення, письмо, знання лексики та граматики.

Основні вимоги для успішного завершення етапу А-1

Стосовно аудіювання по завершенню проходження курсів слухач має розуміти окремі слова та прості фрази –  за умови, якщо співбесідник говорить повільно та чітко. До інших навичок, які мають бути у випускника цього курсу, відносять наступне:

  • вміння вимовляти декілька фраз, обробляти друковані тексти, безпомилково переписувати знайомі слова та конструкції фраз;
  • заповнення формулярів, написання простих листівок, внесення інформації про себе у реєстраційні записи;
  • мати в активі мінімум 350-500 слів, в пасиві –  700 – 1000.

В сегменті усного мовлення курсант повинен вміти правильно формулювати речення зі слів або з групи лексичних одиниць за допомогою сполучників рівня А-1, а саме: und, aber, oder, denn, sondern.

Чому бажано надавати перевагу школі Аура?

Онлайн курси з формуванням груп загальною кількість студентів до 10 чоловік – найзручніший метод з точки зору економії часу та комфортності навчання. За бажанням школа може організувати індивідуальний формат для окремих студентів. По завершенню курсів видається іменний сертифікат – для цього потрібно відвідати мінімум 75% всіх уроків, та успішно пройти  тестування. 

До основних переваг навчання у школі можна віднести такі аспекти:

  • використання матеріалів у вигляді відео- та аудіо ресурсів, записаних носіями мови;
  • цікавий та доступний для кожного слухача формат уроків;
  • чітко визначена програма курсу;
  • викладання граматики зрозумілою мовою;
  • оптимальне розподілення учбового часу, де переважна кількість годин виділяється на оволодіння практичними навичками;
  • проходження тестів по завершенню кожної теми;
  • повне занурення в атмосферу Німеччини.

В роботі школа використовує особисті напрацювання, пропонуючи великий спектр додаткового матеріалу та довідкових посібників.

Як записатися на курси з німецької мови А-1

Детальна інформація стосовно ціни, структури програми та набору слухачів розміщена на сайті онлайн школи. Ті, хто не знає, як визначитися з рівнем своїх знань для вибору потрібного напрямку, можуть скористатися онлайн-тестом. Для запису на курси просто залиште заявку через спеціальну форму на сторінці, після чого менеджери школи запропонують пробний урок та узгодять режим навчання. Після підпису договору до студента прикріплюється куратор-викладач, а сам процес проходитиме через месенджер Телеграм.